Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Damski bokser, zwykły frajer?

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A bym mu wyjebał jakbym go spotkał, i ten brak reakcji ludzi na to, znieczulica społeczna, oraz ci frajerzy co z nim stoją, porażka. Dla mnie facet (w tym wypadku jakiś p****) który uderzy dziewczynę jest śmieciem do końca życia.

Edit, widać Holandia tak bardzo socjalizm, równość, kobiety bić można

Pozdrawiam @hrabia14

NJxbd4x.png

Opublikowano

looool jak mona bic kobiete... o.O sam dostałem 2 lata temu w twarz ( niezasłużone.... zle mnie zrozumiała i jebla mi liscia ale potem przeprosiła... xD ) ale zeby oddac to nawet przez mysl mi nie przeszlo...  dla mnie koles ktory uderzy kobiete jest smieciem :<

w taka ekipe "koksow" to tylko wjechać z palka i zabic zanim złoży jaja ...

Opublikowano

To jak będziesz grał w jakiegoś FPS`a to też dziewczyny nie zabijesz bo Ci honor nie pozwala? Człowieku, zrozum - to internet.

hmm a pobił ją w internecie? NIE 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

przecież to jakaś gimbaza, jak dorosną to może wyjdą z nich takie debilne zachowania, dlatego nie dramatyzowałbym tak bardzo aż nad tym filmikiem.

zaraz się pewnie zaczniecie spinać, że nie wiadomo co byście mu zrobili, ale pamiętajcie, że to tylko internet więc darujcie sobie swoje bohaterskie zapędy...

co nie zmienia faktu, że facet, który uderzy kobietę to dla mnie kompletne zero, nie można krzywdzić innych tylko dlatego, że są od kogoś słabsi i nie tyczy się to tylko kobiet ale również innych mężczyzn.

"Wszystko co oddajesz kiedyś wraca" ;) nawet nie wiecie, ile w tym prawdy.

Opublikowano

No nie wiem, ale tak przytoczyłem, bo ja to nie widzę różnicy - internet, a życie. To samo. 

HAHAHAHAHA

Wooo to nieźle trzeba mieć nie tak, aby nie widzieć różnić, myślałem że to żart na początku.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Wy oczywiście odpalilibyście silne ciało, wpadli w grupę dresów i rozjebali wszystkich na duchowe c'nie ?

No dalej wojownicy, kupujcie bilety do Holandii i lećcie ich "zmasakrować"

Osobiście uważam, że kobiet nie powinno się bić, ale każdy ma prawo ma samoobrony.

Gdyby wyskoczyła na was panienka z nożem, to wątpię czy byście w pokojowy sposób się bronili.

- Kochanie, proszę nie wbijaj mi tej kosy pod żebra.

- Droga pani, tu jest mój portfel, pin do karty i telefon, proszę nie wbijać mi tego noża w brzuch.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Wy oczywiście odpalilibyście silne ciało, wpadli w grupę dresów i rozjebali wszystkich na duchowe c'nie ?

No dalej wojownicy, kupujcie bilety do Holandii i lećcie ich "zmasakrować"

Osobiście uważam, że kobiet nie powinno się bić, ale każdy ma prawo ma samoobrony.

Gdyby wyskoczyła na was panienka z nożem, to wątpię czy byście w pokojowy sposób się bronili.

- Kochanie, proszę nie wbijaj mi tej kosy pod żebra.

- Droga pani, tu jest mój portfel, pin do karty i telefon, proszę nie wbijać mi tego noża w brzuch.

Co ty za sytuacje porównujesz ja prdl, co to ma do rzeczy, chyba logiczne że kiedy jest sytuacja zagrażająca życiu to się bronimy kimkolwiek byłby napastnik.

Rozumiem że ty byś stał i kibicował "dresom" oraz nie obronił tej dziewczyny ? wgl dresy xDD to są jakieś popierdułka pedały, na strzała.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ten chłopak zaatakował przede wszystkim człowieka, zainicjował agresje. I byłoby to tak samo naganne gdyby zrobił to przeciwko innemu chłopakowi.

Nie zgadzam się jednak z tym, że kobiety są jakieś nietykalne, gdyby to kobieta zainicjowała agresje wobec mężczyzny to ten również miałby pełne prawo do własnej obrony, a atak odwetowy w takim wypadku nie czyni nikogo śmieciem tylko kimś kto szanuje własne życie i siebie.

Opublikowano

Ten chłopak zaatakował przede wszystkim człowieka, zainicjował agresje. I byłoby to tak samo naganne gdyby zrobił to przeciwko innemu chłopakowi.

Nie zgadzam się jednak z tym, że kobiety są jakieś nietykalne, gdyby to kobieta zainicjowała agresje wobec mężczyzny to ten również miałby pełne prawo do własnej obrony, a atak odwetowy w takim wypadku nie czyni nikogo śmieciem tylko kimś kto szanuje własne życie i siebie.

A kto tu pisał że ta dziewczyna jest śmieciem albo że źle że się broniła lol, kobiety są inaczej zbudowane, nie mają szans z facetami, uderzenie przeciętnej kobiety nie zaboli i nie wyrządzi takiej krzywdy facetowi jak uderzenie faceta w kobietę, ludzie co za głupoty pierdolicie. Wiadomo są przypadki samoobrony ale mówimy tutaj O TYM I PODOBNYCH PRZYPADKACH.

Kobiety ze względu na swoją delikatność i budowę powinny być wyżej stawiane i od tego są faceci aby ich bronić a nie stawiać równo.

Takimi komentarzami pokazujecie swoja szarmanckość dumę i honor gratulację.

NJxbd4x.png

Opublikowano

W tej sytuacji to koleś jest zwykłą pizdą, do tego widać że to jakiś brudas pierdolony. Ale co wtedy kiedy laska sama startuje z łapami? Rzuca się sama, myśląc że jest nietykalna i nikt jej nie dotknie. A potem gdy dostaje taka suka w ryj to wielce zdziwiona, że ona wielka księżniczka została uderzona... Kobieta powinna zachowywać się jak dama i wtedy jak dama jest traktowana, a jak się zachowuje jak suka to traktuje się ją jak sukę. 

Opublikowano

A kto tu pisał że ta dziewczyna jest śmieciem albo że źle że się broniła lol, kobiety są inaczej zbudowane, nie mają szans z facetami, uderzenie przeciętnej kobiety nie zaboli i nie wyrządzi takiej krzywdy facetowi jak uderzenie faceta w kobietę, ludzie co za głupoty pierdolicie. Wiadomo są przypadki samoobrony ale mówimy tutaj O TYM I PODOBNYCH PRZYPADKACH.

Kobiety ze względu na swoją delikatność i budowę powinny być wyżej stawiane i od tego są faceci aby ich bronić a nie stawiać równo.

Takimi komentarzami pokazujecie swoja szarmanckość dumę i honor gratulację.

Ktoś wyżej napisał, że ten kto uderzy kobietę nawet w samoobronie jest dla niego śmieciem do końca życia i do tego się ustosunkowywałem.

Opublikowano

Ludzi się nie biję chyba, że sami zainicjują agresje tyle w temacie

Whatever. 

Agresja fizyczna jednego człowieka wobec drugiego pokazuje tylko niski poziom intelektualny osoby która atakuję.

Ludzi się nie biję jednak nadal są Ci którzy inicjują walki.

Nie istnieje coś takiego jak równouprawnienie dla kobiet i mężczyzn, ponieważ najzwyczajniej w świecie jesteśmy inni

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Omg on ją tylko przewrócił a ta nie niego z wyzwiskami i go kopnęła! Nie do pomyślenia...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Jak na moje to ten dzieciak tylko się ośmieszył, jak i jego koledzy, którzy nagrywali i śmiali się zamiast pomóc tej dziewczynie. ALE... Jeżeli dziewczyna (nie ta, która jest na obecnym filmiku) pyskuje, zaczepia, sama pierwsza uderza, itd., to ja jestem jak najbardziej ZA oddaniem jej "strzała" w pusty beret, bo nie jedna typiara zasługuje na to.

"Dziewczyn się nie bije", w obecnych czasach dla mnie to stwierdzenie/zdanie nie ma prawa bytu, przynajmniej w niektórych przypadkach. Facet jest inny od kobiety? Też jest człowiekiem i również czuje.

Opublikowano

O czym tutaj rozmawiać ? koleś nie potrafi poradzić sobie z kolesiem to atakuję jakąś dziewczynę ta prawie go pobiła więc nie będę zdziwiony jak za miesiąc w necie będzie filmik na którym ten typek bije się z gorylem w zoo (nie chodzi mi o czarnuchów)

Opublikowano

Co ty za sytuacje porównujesz ja prdl, co to ma do rzeczy, chyba logiczne że kiedy jest sytuacja zagrażająca życiu to się bronimy kimkolwiek byłby napastnik.

Rozumiem że ty byś stał i kibicował "dresom" oraz nie obronił tej dziewczyny ? wgl dresy xDD to są jakieś popierdułka pedały, na strzała.

Realnie oceń swoje szanse przeciwko grupie 5 typów.

Nic byś nie zrobił, chyba że jesteś jakimś super wojownikiem.

Gdybyś dobrze znał teren i miał dobrą kondycję, to mógłbyś spróbować odwrócić ich uwagę, ale jaką masz pewność, że wszyscy zostawią swoją ofiarę i polecą za tobą ?

Równie dobrze trzech może pobiec za tobą, a dwóch dalej będzie robić swoje.

Znajdź mi rozwiązanie, w którym jest happy ending dla ratującego i dla ofiary. Być może coś uda się wymyślić.

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...